aboutus

Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd.

companyPics.title companyPics.title companyPics.title companyPics.title
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: XG
Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 200000000-450000000
Opgericht Jaar: 1997
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

XIGAO-Co. van de Stroomgroep, Ltd wordt opgericht in 1993, 320000m2-installatie, gespecialiseerd in de productie van de transmissie van de hoog & laag voltagemacht en distributie (PTD) materiaal, altijd zich concentreert op de zaken bij inzameling van onderzoek, ontwerp, OEM, ODM en handel in CN.

 

 

China Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Na 25 jaar innovatie en inspanning, bouwen wij vijf volledige dochterondernemingen (XIGAO-transformator die van het de machtsmateriaal van Co., van Ltd, XIGAO-de machtstransformator vervaardigen die van Co., van Ltd, van XIGAO het CITIZENSE BAND die van Co., van Ltd vervaardigen, XIGAO-Co., Ltd, XIGAO-de technologieco., Ltd vervaardigen van Zekeringstoebehoren) .meanwhile op, bereikten wij ook overheidserkenning en lof in Chinese markt.

Als backboneonderneming, wijdt onze groep aan het dienen van de machtsindustrieën en het tedere bedrijf, voorschotfirma in binnen- en buitenland, zoals het Satelliet Controlerende Centrum van Xi'an, CN Instituut van Ruimtevaarttechnologiegroep VI, Changqing-Olieveld, Internationale XAC, Shougang-Bedrijf, het Staalgroep van Panzhihua Iron&, CN Zuidelijk Machtsnet EHV transmission Ltd, Huazhong-Universiteit, Metallurgisch CN, het Electric Power Research Institute van China, Co van de Spoorwegerju van China. Ltd, CN Railway Engineering Group Ltd. Samenwerkingsprojecten overzee: Rusland, Kazachstan, Turkije, Nigeria, Singapore, Maleisië, Bangladesh, Mongolië, Iran, Indonesië enz.

 

Gekenmerkte en glanzende producten:

1. Mechanismereeks: H.V. Switchgear-het kabinet, M.V-mechanisme, L.V.-mechanismecel, belt hoofdeenheid

2. Hulpkantoorreeks: gecombineerd hulpkantoor, geprefabriceerd hulpkantoor

3. De schakelaarreeks van de ladingsonderbreking: binnenpond, openluchtpond.

4. Het losmaken van schakelaarreeks: binnendisconnector, openlucht losgemaakte schakelaar

5. De reeks van de machtstransformator: olietype transformator, droge typetransformator

6. huidige transformator (CT) reeks: de olie dompelde huidige transformator, droge type huidige transformator onder

7. van de voltagetransformator (VT) de reeks: olie ondergedompelde voltagetransformator, de droge transformator van het typevoltage

8. het meten eenheidsreeks: olie ondergedompelde metende doos, droge type metende doos

9. Zekeringsreeks: de stroom die zekering, daling beperken smelt uit

10. Isolatiereeks: samengestelde typeisolatie, porseleintype isolatie

11. stroomonderbrekerreeks: openlucht vacuümstroomonderbreker, binnen vacuümstroomonderbreker, SF6-stroomonderbreker

12. Remreeks: De Remhaken van de porseleinschommeling, Zinkoxideremhaken

13. De reeks van de muurring: de ring van de porseleinmuur, rubbermuurring

14. De doos van de kabeltak en andere verwante distributieproducten.

 

China Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

China Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

Onze de ontwikkelingschronologie van het Groepsbedrijf is zoals hieronder:

 

Na 20 jaar innovatie en inspanning, bouwen wij vijf volledige dochterondernemingen (XIGAO-transformator die van het de machtsmateriaal van Co., van Ltd, XIGAO-de machtstransformator vervaardigen die van Co., van Ltd, van XIGAO het CITIZENSE BAND die van Co., van Ltd vervaardigen, XIGAO-Co., Ltd, XIGAO-de technologieco., Ltd vervaardigen van Zekeringstoebehoren) .meanwhile op, bereikten wij ook overheidserkenning en lof in Chinese markt.

 

China Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

XIGAO-DE DIENST

 

1. Het raadplegen op elk ogenblik en Snelle reactie

 

Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor elke cliënten. en wij verstrekken ook vorderende oplossing en relatief ontwerp aan al eind - gebruikers.
 
2. Strikte Kwaliteitscontrole onder de productie
 
Keur geavanceerde het testen materiaal en productielijn, en ook opstelling goed een volledig en strikt systeem voor kwaliteitscontrole in ons groepsbedrijf, dat de uitstekende kwaliteit van onze producten van de distributiemacht verzekert.
 
 
3. Snelle Levering in de Eerste Keer
 
Normaal zijn onze producten custimized overeenstemming aan elk verzoek van cliënten. Maar wij hebben nog sommige voorraden voor sommige populaire goederen en sommige belangrijke toebehoren, zodat als u schommelingsremhaak nodig hebt, HRC-custimized de zekering, Daling uit fus, olie ondergedompelde machtstransformator, de droge transformator van de typemacht, VS1 de vacuümstroomonderbreker voor voorraden, anderen zal zijn binnen 3-7 dagen, als het een grote orde en een grote quanitity is, wij zal uitwisselen u dienovereenkomstig als prioritaire klant en zal produceren uw lading in de eerste keer.
 
4. De Dienst van vierentwintig Urennaverkoop
 
De vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst die de periode van de kwaliteitsgarantie besteden. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.
 
De antwoordende tijd is met 48 uren op het bericht van de gebruiker.
 
5. Technische kostenloos Opleiding
 
Technologie de opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen voor onze producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.
 
Ons naverkoopteam zal de gebruikssituatie tijdens de garantieperiode volgen om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.
 
 
6. De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar als behoefte.

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie, gelieve te aarzelen niet om mijn e-mail te contacteren. emma@zgxgdn.com, en verheugt zich op het werken met u.
 
China Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
China Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
 
 
 
 
 
 
 
 

Ons Team

Het de Groepsbedrijf van XIAN XIGAO bezit relevante hoogste talent en technologie samen voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team van bij het begin. Wij bouwen R&D-Afdeling, QC Afdeling, de Afdeling van de Naverkoopdienst, Productieafdeling, en Verkoopafdeling, totaal over 182 mensen. Als uitbreiding van onze zaken, heten wij om toe te treden welkom.

 

Alle producten heeft de Internationale Authentificatie van het Kwaliteitssysteem van ISO9001 overgegaan: 2000, ISO14001: 2004, nationale CCC verplichte certificatie en Ohsas18001: 2007. , Ce-certificaat en anderen in bolmarkt, Alle bereikte het testen rapporten van de nationale Supervisie van de het elektromateriaalkwaliteit van H.V. en Inspectiecentrum, de de Kwaliteitssupervisie van de Staat en het Inspectiecentrum. Wij hebben geloof dat onze producten klanten om toelaten tevreden te stellen.

 

De opleiding is necessory voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om onze capaciteiten te verbeteren.

 

China Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Xi'an Xigao Electricenergy Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens